Abban tudok Neked segíteni, hogy ne veszítsd el a fókuszt, ne kalandozz el és ne ess túlzásokba.

Olyan módszereket és teszteket tudok adni Neked, amik a személyiségedhez illően segítenek a témád feldolgozásában, inspirálnak és támpontokat adnak a továbblépéshez. 

Emberi erőforrás gazdálkodás (HR) szakértőként összefésülöm mindezt a munkáltatói gondolkozásmóddal is. Visszajelzést adok, új nézőpontokat fedezhetsz fel, amik segítenek a döntéseid meghozatalában.

Nem a tökéletességben hiszek és nem is a jó szándékban,
hanem abban, hogy mindenkinek megvan a helye a világban.

Amikor találkozol velem

Láthatóvá tesszük az érzéseidet, értékelhetővé és feloldhatóvá a kételyeidet. Könnyebb lesz megtalálni a megoldásokat.

Szakmai hátterem

Közel 20 éves, emberi erőforrás gazdálkodási (HR), szállítmányozási és kereskedelmi területen szerzett tapasztalattal rendelkezem. Gyakorlati oldalról is ismerem a gyártó cégek, bankszektorbiztosítók és ügyfélszolgálatok sajátosságait.

Toborzás-kiválasztási specialista munkáim mellett önkéntes nonprofit vezetőként is támogattam a hozzám fordulókat karrier döntéseik meghozatalában és megvalósításában.

Számos szervezeti változást megéltem. Az ezekből, valamint a magyar- és nemzetközi környezetből merített üzleti tapasztalataim is segítenek a hivatásom gyakorlása során.

Rólam – személyesebben

Sok mindent megéltem már; személyes fejlődést, önismereti elmélyülést, de mindemellett privát és munkahelyi krízishelyzeteket is. Például elváltam, a 2008-as válság kapcsán leépítettek az akkori munkahelyemen (ahová egy másik pozícióba hamarosan vissza is vettek), szakmailag kiégtem. Szülőként családban, egy szülős családban és mozaikcsaládban is számos váratlan helyzet adódott már az életemben.

Akkor eszembe sem jutott pozitív dolgokat látni a nehéz helyzetekben, de mára már tudom, hogy mennyi mindent tanultam belőlük.

Segítek Neked meglátni a reális lehetőségeidet/erősségeidet.

Támogatlak a helyzetértékelésben, jövőképed megalkotásában és megvalósításában is.

Nem végzem el helyetted a munkát (ami jobb is, mert nem az számít, hogy én mit választanék), de segítek Neked, hogy megláthasd a fától az erdőt.

Itt érsz el engem.