Abban tudok Neked segíteni, hogy ne veszítsd el a fókuszt, ne kalandozz el és ne ess túlzásokba.

Olyan módszereket és teszteket tudok adni Neked, amik a személyiségedhez illően segítenek a témád feldolgozásában, inspirálnak és támpontokat adnak a továbblépéshez. 

Emberi erőforrás gazdálkodás (HR) szakértőként összefésülöm mindezt a munkáltatói gondolkozásmóddal is. Visszajelzést adok, új nézőpontokat fedezhetsz fel, amik segítenek a döntéseid meghozatalában.

Nem a tökéletességben hiszek és nem is a jó szándékban,
hanem abban, hogy mindenkinek megvan a helye a világban.

Amikor találkozol velem

Azt fogod tapasztalni, hogy meghallgatlak, igazán figyelek Rád. Elfogadom a gondolataidat és az érzéseidet. Olyan, mintha magaddal vagy egy bizalmasoddal beszélgetnél, csak nem ugyanazokat a kérdéseket és válaszokat kapod tőlem, mint önmagadtól vagy a barátaidtól, a szüleidtől, a társadtól stb.

Új nézőpontok szerint is rálátsz a kérdésre ami foglalkoztat.

Láthatóvá tesszük az érzéseidet, értékelhetővé és feloldhatóvá a kételyeidet. Könnyebb lesz számodra megtalálni a megoldásokat.

Egy ismerkedő beszélgetés során kiderül, hogy tudok-e Neked segíteni és Te kéred-e a segítségem a téged foglalkoztató helyzetben.

Szakmai hátterem

Közel 20 éves, emberi erőforrás gazdálkodási (HR), szállítmányozási és kereskedelmi területen szerzett tapasztalattal rendelkezem. Gyakorlati oldalról is ismerem a gyártó cégek, bankszektorbiztosítók és ügyfélszolgálatok sajátosságait.

Toborzás-kiválasztási specialista munkáim mellett önkéntes nonprofit vezetőként is támogattam a hozzám fordulókat karrier döntéseik meghozatalában és megvalósításában.

Számos szervezeti változást megéltem. Az ezekből, valamint a magyar- és nemzetközi környezetből merített üzleti tapasztalataim is segítenek hivatásom gyakorlása során.

Rólam – személyesebben

Mozaikcsaládban élek a Párommal és 3 tini korú gyerkőcünkkel Budapesten.

Sok mindent megéltem már; személyes fejlődést, önismereti elmélyülést, de mindemellett privát és munkahelyi krízishelyzeteket is. Például elváltam, a 2008-as válság kapcsán leépítettek az akkori munkahelyemen (ahová egy másik pozícióba hamarosan vissza is vettek), szakmailag kiégtem.

Akkor eszembe sem jutott pozitív dolgokat látni a nehéz helyzetekben, de mára már tudom, hogy mennyi mindent tanultam belőlük.

Segítek Neked meglátni a reális lehetőségeidet/erősségeidet.

Támogatlak a helyzetértékelésben, jövőképed megalkotásában és megvalósításában is.

Nem végzem el helyetted a munkát (ami jobb is, mert nem az számít, hogy én mit választanék), de segítek Neked, hogy megláthasd a fától az erdőt.

Itt érsz el engem.