Magánszemélyek számára:

Bemutatkozó alkalom 0,-Ft vagy 12.000,-Ft

Szeretsz alaposan tájékozódni, mielőtt bármibe is belevágsz?
Nem árulok zsákbamacskát. Próbáld ki! Garanciát vállalok; csak akkor van díja, ha hasznosnak értékeled a 60 perces találkozót.

 

Karrier fókusz 12.000,-Ft/óra

Nem vagy elégedett a mostani munkáddal? Valami másra vágynál, de fogalmad sincs, hogy mit tehetnél? Úgy érzed, hogy a megoldás ott van előtted, mégsem látod? Talán még nem is egyértelmű, hogy váltanál? Újra magabiztos akarsz lenni és élvezni amit csinálsz?

 

Vezetői paradigmaváltás 20.000,-Ft/óra

A munkatársak viselkedése megváltozott és él benned az igény arra, hogy új vezetési eszközökkel gazdagodj? Szeretnéd önfeladás nélkül, a személyiségedre szabva alkalmazni az új módszereket? Szakértő konzulens szolgáltatást keresel ehhez?

 

Munkahelyi önbizalom-frissítés Anyukáknak (6 alkalom kis létszámú, zárt csoportban) 30.000,-Ft

GYED/GYES alatt vagy után készülsz visszamenni dolgozni. Talán nagyon várnak már vissza a munkahelyeden, de tudod, hogy semmi sem lehet majd pont ugyanúgy, mint régen. Talán eleve kizártnak tartod, hogy ugyanazt a munkát a gyerek(ek) mellett is vállalni fogod, ezért inkább valami mást keresnél. Az is lehet, hogy tiszta lappal indulsz és olyan munkát keresel, ami minden szempontból megfelel majd.