Magánszemélyek számára:

Bemutatkozó alkalom 0,-Ft

Érdekel Téged, hogy mi a coaching. Itt a lehetőség arra, hogy kipróbáld. Tapasztald meg! Teszteld le, mielőtt belevágnál! Kérdezz és ismerj meg engem!

30 perces online időpontot itt foglalhatsz. Személyes találkozóért írj nekem!

S.O.S. Karrier vonal 8.000,-Ft

Nem tudod hogyan írj be valamit az önéletrajzodba. Tartasz egyes interjú kérdésektől. Nem érted miért csak pár helyre hívtak be interjúra. Azon agyalsz, hogy miért nem Téged választottak. Szeretnél magabiztosan és sikerrel pályázni!

Foglalj időpontot online konzultációra!

Fókusz coaching 12.000,-Ft

Nem vagy elégedett a mostani munkáddal. Valami másra vágynál, de fogalmad sincs, hogy mit tehetnél. Úgy érzed, hogy a megoldás ott van előtted, mégsem látod. Újra magabiztos akarsz lenni és élvezni amit csinálsz!

Kérj időpontot tőlem személyes találkozóhoz!

Vezetői paradigmaváltás 20.000,-Ft

A munkatársak viselkedése megváltozott és Önben él az igény arra, hogy új vezetési eszközökkel gazdagodjon. Szeretné önfeladás nélkül, az Ön személyiségére szabva alkalmazni az új módszereket és ehhez szakértő konzulens szolgáltatást keres. 

Kérem írjon és visszahívom!

Lendület csomag 33.000,-Ft

Megvan az irány. Tudod, hogy mit szeretnél és izgalommal tölt el még csak elképzelni is, hogy belevágsz. Mindent átgondoltan, megtervezetten szeretnél csinálni! Biztos akarsz lenni benne, hogy nem marad ki egyetlen fontos lépés sem. Kell egy “külső szem”. Három alkalom elég ehhez, örömmel segítek.

Írj nekem!

Cégek illetve nonprofit szervezetek számára – személyes egyeztetést követően – örömmel adok egyedi ajánlatot. Kérem írjon!